Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC organitza una trobada per explicar les seves propostes en esport, gent gran i habitatge

Francisco Romero destaca la seva aposta per potenciar els serveis a domicili

El candidat a l’alcaldia pel PSC, Francisco Romero, ha organitzat una nova trobada per presentar les seves propostes, en aquest cas en matèria de gent gran. Romero va parlar d’esport, de sanitat i d’habitatge, destacant que vol potenciar els serveis a domicili.

Un altre dels compromisos de la candidatura de Romero, és reduir la bretxa digital de la gent gran amb la instal·lació de caixers automàtics als casals d’avis i amb la figura de l’integrador social per a ajudar-los i formar-los en les gestions online. Durant l’acte es va parlar també dels beneficis de l’esport per a la gent gran i es va proposar portar a tots els barris parcs saludables i oferir activitats gratuïtes per a fomentar la vellesa autònoma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: