Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Base Marc Bartra referma l’aposta pel futbol inclusiu amb la segona trobada a l’Espirall

Un any després de la primera edició, l’entitat tornava a organitzar aquest torneig que permet gaudir del futbol a persones amb diversitat funcional.

En els darrers anys molts clubs de futbol han fet una aposta decidida per enderrocar barreres i donar cabuda sobre el verd a jugadors amb diversitat funcional. Una iniciativa pionera va ser LaLiga Genuine, i a partir d’aqui, entitats com el Base Marc Bartra també han donat forma al seu propi equip inclusiu.

Per segon any consecutiu l’equip espirallenc organitzava una trobada de futbol inclusiu, amb la participació de jugadors amb diversitat funcional, i l’objectiu de celebrar una jornada festiva, diferent i que permeti gaudir de futbol a aquells que durant molt de temps no ho han tingut tan fàcil.

La segona edició, que tenia lloc aquest passat diumenge, a més dels amfitrions, comptava amb la participació del Sabadell, els Invencibles de Tordera, el Sitges, el Vendrell i el Reus. Els reusencs, amb equip a LaLiga Genuine, poden presumir d’un dels projectes més consolidats del territori.

Durant la jornada, els equips inclusius compten amb el suport de cadets i alevins, que no poden tirar a porteria i únicament ajuden a la resta de jugadors a fer un futbol més fluit i entretingut per a tots. L’esport torna a ser la millor excusa per millorar la vida de les persones.

Al llarg de tota la jornada, prop de 150 jugadors es citaven al camp de futbol de l’Espirall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: