Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 15è Diabòlic rememorarà aquest diumenge la primera edició amb una gran cercavila de foc

L’objectiu del Diabòlic és «fer difusió dels diferents elements culturals del món del foc dels Països Catalans», convidant colles de diables i una bèstia de foc.

Enguany, en motiu de la quinzena edició, els convidats són el Drac de Vilafranca, els Dimonis d’Alaró, el Ball de Diables de Vila-Seca, el Ball de Diables de Sitges Colla Vella i el Ball de Diables de Sant Quintí de Mediona.

Organitzada pel Ball de Diables de Vilafranca, la cercavila de foc d’aquest 2023 s’ha plantejat com un gran esdeveniment.

La cercavila de foc s’iniciarà a les 9 del vespre a la plaça de la Vila i finalitzarà a la plaça Jaume I, rememorant així el primer Diabòlic que va tenir lloc pels carrers i places del centre de la vila.
En acabar, la festa continuarà a la Zona Esportiva amb la Sidral Brass Band, Blú Versions i John Jacobsen.

Precisament el dj i productor també va participar el dia de Sant Jordi al vermut Diabòlic que els Diables van organitzar al parc del Tívoli com a prèvia. Allà, John Jacobsen avançada a Penedès TV i Ràdio Vilafranca el que està preparant pel 75è aniversari dels Castellers de Vilafranca.

El vermut Diabòlic va ser tot un èxit i va servir per presentar les activitats.

Des del Ball de Diables de Vilafranca agraeixen la col·laboració de mecenes, patrocinadors, grans col·laboradors i col·laboradors que fan possible la celebració de l’acte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: