Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cs demana a l’Ajuntament de Vilafranca que retiri la pancarta de l’edifici consistorial

Cs demana a l’Ajuntament de Vilafranca que retiri la pancarta de l’edifici consistorial

Ciutadans ha presentat una instància l’Ajuntament per que retiri les pancartes que considera partidistes.

En el seu escrit, registrat el 12 d’abril, argumenta que la Junta Electoral Central ha deixat clar en nombroses resolucions que durant els períodes electorals els poders públics estan obligats a mantenir estrictament la neutralitat política i s’han d’abstenir de col·locar en edificis públics i locals electorals símbols que puguin considerar-se partidistes, i han de retirar els que s’haguessin col·locat abans del període electoral.
En el cas de Vilafranca la façana llueix una pancarta amb el lema ‘Llibertat presos polítics’ i un llaç groc i des de la formació liberal al·leguen que el contingut és perfectament identificable amb l’ideari i programa electoral d’alguns partits polítics que configuren el govern municipal i que tenen intenció de concórrer a les eleccions del 28 de maig, de manera que es trobarien utilitzant simbologia partidista utilitzant un edifici institucional quan és obligat mantenir la neutralitat institucional.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: