Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
August Bover obre el Maig literari a l’Agrícol amb els seus dos darrers llibres

August Bover obre el Maig literari a l’Agrícol amb els seus dos darrers llibres

El Maig literari es composa de tres actes, el primer dels quals el proper 3 de maig, amb August Bover que presentarà l’anecdotari ‘Tutti Fruiti’ i el poemari ‘El contagi’

El Centre Artístic Penedès L’Agrícol inicia els actes del Maig literari amb August Bover i Font, filòleg, acadèmic, historiador de literatura i poeta, que presentarà les seves darreres publicacions. L’anecdotari ‘Tutti Fruti’ i el poemari ‘El contagi’. L’acte es farà el proper dimecres 3 de maig, a les 7 de la tarda, a la sala Sara Kirchner de L’Agrícol, organitzat per la Secció literària de l’entitat.

La presentació anirà a càrrec de Jaume Martí, filòleg, doctor en Literatura Comparada, que ha treballat en diverses universitats americanes i actualment és Professor Associat emèrit en Estudis Culturals i Cinema per la Universitat de New Hampshire als EUA.

El Maig literari de l’Agrícol continuarà amb dos actes més. El dia 10 de maig quan es presentarà la novel.la ‘Ravals’, de Montserrat Escarré, i el dia 17 de maig, Jordi Sedó presentarà ‘Ànima de sal’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: