Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

7 Cims tanca inscripcions amb 607 participants

El Centre Excursionista del Penedès ha superat l’objectiu mínim de 600 participants, de cara a la 7 Cims de diumenge vinent.

607 persones han formalitzat la seva inscripció per la 19a edició de la marxa 7 cims, del proper diumenge, 7 de maig. El període d’inscripció es tancava aquest dimarts superant l’objectiu mínim fixat per l’organització, lluny del límit de 700.

La marxa tindrà un recorregut de 59,2 km que portarà els participants pels 7 cims més alts del Penedès històric: Clapí Vell, l’Àliga, Montmell, Montagut, Formigosa, Castellar i Les Agulles. Un any més la sortida i l’arribada tindrà lloc a la Plaça Nova de Torrelles de Foix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: