Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

14 conductors de patinets elèctrics denunciats en una tarda a Vilafranca

Els agents van realitzar diversos controls, principalment al centre de Vilafranca, i els conductors dels patinets van ser denunciats bàsicament per circular per zones no autoritzades.

Coincidint amb l’entrada en vigor d’una normativa més restrictiva pel que fa a la utilització de patinets elèctrics a Vilafranca, la Policia Local ha intensificat les tasques de control d’aquests vehicles de mobilitat personal, que darrerament han irromput amb força provocant certa alarma socials a causa dels perills que comporta una conducció negligent.

En el marc d’aquests controls aquest dimecres a la tarda els agents van imposar un total de 31 denúncies. 14 persones conductores de patinets elèctrics van ser denunciades per diverses infraccions. Principalment per circular per espais no autoritzats o anar més d’una persona en el vehicle, 14 denúncies més es van imposar per conduir vehicles utilitzant dispositius mòbils distraient-se durant la conducció. Actualment les distraccions durant la conducció són la principal causa d’accidentalitat.

Finalment, es van multar 3 conductors de motocicletes per fer acceleracions brusques o portar un silenciador ineficaç.

En els propers dies es preveu que la Policia Local continuï aquests controls intensius a Vilafranca per tal de reduir el nombre de conductes perilloses a la via pública.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: