Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Voluntacaad i Intercrossfit s’uneixen per passejar i fer activitats amb els gossos del CAAD

L’activitat tenia dues finalitats. D’una banda, augmentar els voluntaris i, de l’altra, les adopcions.

El passat diumenge la Muntanyeta de Moja era l’escenari d’una nova col·laboració entre l’associació de voluntaris i voluntàries del CAAD, Voluntacaad i el centre de Crossfit vilafranquí Intercrossfit. L’activitat de diumenge consistia en una sortida amb alguns dels gossos més actius del centre d’acollida. La membre de la junta del Voluntacaad, Belen Fàbregas, explicava com va sorgir la iniciativa.
Per la seva banda, el propietari d’Intercrossfit, Xavi Vaz, explica que la col·laboració té una doble finalitat: augmentar els voluntaris i les adopcions.

Aquest tipus d’activitats serveixen per poder observar com es desenvolupen els gossos fora de la gàbia i com interactuen de manera natural. A més, com en el cas de l’Anna Esteve, ajuda a decidir ser casa d’acollida per algun dels animals

Des de Voluntacaad recorden que la situació actual del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics és complicada i té una infraestructura que s’ha quedat obsoleta. Reivindiquen que falta personal per poder atendre la gran quantitat d’animals que hi ha al centre. Creuen que és important promoure les esterilitzacions per evitar cadellades no desitjades i, sobretot, identificar els gossos amb xip per controlar els abandonaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: