Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca tanca el 2022 amb la inversió més alta de la història i un superàvit de 3’7 milions

L’equip de govern destaca que el darrer any s’han executat 8’8 milions d’€ en inversions, i que es tanca el pressupost del 2022 amb un superàvit de 3’7 milions.

El regidor d’Hisenda, Aureli Ruiz ha avançat aquets migdia el tancament econòmic del 2022, que considera ha estat molt positiu. D’una banda ha explicat que l’any passat va ser el que registrar la xifra més alta d’inversió executada en la història de l’Ajuntament, arribant als 8’8 milions d’euros en un any; i arribant als 30 milions executats en el total del mandat que ara acabarà.

D’altra banda, Ruiz ha apuntat també que el tancament del pressupost del 2022 deixa un superàvit de 3’7milions d’€, fruit d’una acurada gestió en un any complicat per les constants alces dels preus de l’energia i també per exemple del IPC.

El regidor ha explicat també que en el ple d’aquest vespre a banda de presentar aquestes xifres es farà una nova modificació de pressupost amb la voluntat de poder aprofitar ja part d’aquests més de 3 milions.

Per Ruiz és important tenir present que l’Ajuntament de Vilafranca presenta un índex d’endeutament moderat, del 37%, situant-se també en la part baixa pel que fa a pressió fiscal sobre la ciutadania. Ha sentenciat que deixen un ajuntament endreçat a nivell financer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: