Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un robatori deixa sense llum el Camp de Futbol Municipal de l’Espirall

Un robatori deixa sense llum el Camp de Futbol Municipal de l’Espirall

Roben els equips electrònics d’encesa de les il·luminacions (24 en total), deixant inutilitzat l’enllumenat de les instal·lacions. La reparació pot arribar als 15.000€.

Aquest dimecres a la matinada es produia el robatori d’equips electrònics d’encesa de les il·luminacions al Camp de Futbol Municipal de l’Espirall. En aquest cas, van robar tots els equips (24 en total), que va deixar inutilitzat l’enllumenat de l’equipament esportiu.

Ahir es van haver de suspendre els usos programats que necessitaven d’il·luminació artificial i ja s’està treballant per reubicar els usos que estan programats fins que es pugui efectuar la reparació. El cost de la reparació pot arribar als 15.000€ i el termini de reparació s’estima que pot ser al voltant de 3 setmanes, donat que al mercat majorista no hi ha estoc d’aquests aparells robats.

La denúncia del robatori ja ha estat feta a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i aquest cos, obrirà una investigació conjunta amb la Policia Local de Vilafranca.

Per tal d’evitar futurs robatoris, l’Ajuntament té previst col·locar sensors d’obertura a tots els armaris elèctrics a l’exterior, que estaran connectats a la central d’alarmes. Això s’afegeix a tot el sistema d’alarmes del qual ja disposen els equipaments esportius, que detecta el tall de cablejat elèctric, i també esta connectat a la central d’alarmes.

Actualment també es disposa d’alarmes antiintrusió a totes les instal·lacions i circuit de video-vigilància. A més a més, els caps de setmana l’Ajuntament té contractat un servei de vigilància permanent les 24h a la Zona Esportiva.

És el segon robatori d’aquest tipus en menys d’un mes. El passat 12 de febrer l’Ajuntament també notificava el robatori d’equips elèctrics de les torres d’enllumenat del camp de futbol de la Zona Esportiva Municipal. En aquell cas el material robat van ser 25 equips d’arrencada dels focus d’alta potència, que van deixar la instal·lació a les fosques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: