Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subirats i l’Associació Catalana d’Esperanto signen un acord per a la promoció de l’Esperanto

L’acord suposa l’oficialització d’aquesta cooperació que té en l’Espai Esperanto un projecte ambiciós i que ha de ser una estímul per a l’esperantisme català.

Aquest dissabte 11 de març tindrà lloc a la Casa de la Vila de Subirats a Sant Pau d’Ordal l’acte oficial de signatura de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de la localitat i l’Associació Catalana d’Esperanto – Kataluna Esperanto Asocio (KEA) per a la promoció de l’esperanto i les activitats relacionades amb el projecte d’Espai Esperanto, la ruta cultural i el centre d’intepretació de la tradició esperantista del municipi.

La feina conjunta entre Subirats i KEA ja fa temps que ha anat donant fruits, com es pot apreciar en la senyalització en esperanto a la plaça de Subirats, la presentació de l’esperanto a diverses edicions del Subirats Tasta’l, i la celebració a Sant Pau d’Ordal de la diada esperantista de l’any passat. Tanmateix l’acord suposa l’oficialització d’aquesta cooperació que té en l’Espai Esperanto un projecte ambiciós i que ha de ser una estímul per a l’esperantisme català i una via d’internacionalització de la vila de Subirats mitjançant la llengua internacional.

L’Associació Catalana d’Esperanto és l’associació nacional dels esperantistes dels Països Catalans, fundada l’any 1982 i continuadora de la tasca de la Federació Esperantista Catalana de 1905. Entre els seus objectius principals es troben la pràctica i difusió de la Llengua Internacional Esperanto arreu dels Països Catalans, així com la difusió de la llengua, literatura i cultura catalanes arreu del món a través de l’esperanto.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: