Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní celebra la Festa de la Natura amb molt bona participació

La festa també servia per celebrar el 25è aniversari de la Federació d’ADFs Penedès-Garraf.

Divendres passat, 3 de març, era el Dia Internacional de la Natura i amb aquest motiu i la celebració del 25è aniversari de la Federació d’ADFs Penedès-Garraf, Sant Sadurní ha acollit tot el cap de setmana la primera Festa de la Natura del municipi. El coordinador de la Federació d’ADFs Penedès-Garraf, Xavier Xortó, explicava com va sorgir la iniciativa.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament de Sant Sadurní, el regidor de medi ambient Carles del Amor, es mostrava molt satisfet de com s’ha desenvolupat la festa i expressava la voluntat de seguir aquesta celebració els propers anys. Totes les activitats es van dur a terme a Can Bas de la Riera i es van fer xerrades, tallers, sortides, plantades d’arbres i menjars populars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: