Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Raquel Riba Rossy, creadora de Lola Vendetta, protagonitza la conferència del 8M a Vilafranca

L’acte central institucional a Vilafranca es van celebrar dimarts al vespre amb la conferència titulada “El feminisme no es pateix, es gaudeix”.

La lectura del manifest del 8M va anar a càrrec de dues dones que formen part del grup Koren. La regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, explica el paper que han de fer les institucions per aconseguir la igualtat entre homes i dones.
Els actes del 8M van arrencar dissabte amb una batucada-cercavila feminista protagonitzada pel grup Batukalla. La cercavila va fer un recorregut pel centre coincidint amb el mercat del dissabte i va servir per repartir el programa d’actes del 8M.
D’altra banda, els col·lectius de l’Esquerra independentista de l’Alt Penedès també han organitzat diferents actes amb motiu del 8 març. Dissabte, a la plaça de la Sardana, es va celebrar una taula rodona sota el títol ‘Feminisme és lluita!’.
A banda dels actes pel mateix 8M, el proper 16 de març tindrà lloc a la biblioteca Torras i Bages la xerrada ‘Maternitat, militància i cures’, amb la presència de Basha Changue, activista antiracista i feminista i diputada de la CUP al Parlament de Catalunya.

8M

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: