Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentada la 19a marxa 7 Cims, amb les inscripcions limitades a 700 participants

Fins el proper 25 d’abril es mantindran obertes unes inscripcions que ja superen els 300 participants. Enguany la marxa comptarà amb un recorregut de 59,2km.

Fins el proper 25 d’abril restaran obertes les inscripcions per la 19a edició de la marxa no competitiva dels 7 Cims, organitzada pel Centre Excursionista del Penedès. El nou local de l’entitat, situat al carrer Pere el Gran, número 18, acollia l’acte de presentació aquest dilluns a la tarda.

Limitada a 700 participants, la marxa ja compta amb més de 300 inscrits. Una xifra assolida en poc més de dues setmanes. Les inscripcions s’obrien el passat 13 de març, i restaran obertes fins el proper 25 d’abril.

L’edició d’enguany tindrà lloc el diumenge 7 de maig, a les 6:30h del matí. La marxa tindrà un recorregut de 59,2 km que portarà els participants pels 7 cims més alts del Penedès històric: Clapí Vell, l’Àliga, Montmell, Montagut, Formigosa, Castellar i Les Agulles. Un any més la sortida i l’arribada tindrà lloc a la Plaça Nova de Torrelles de Foix.

L’itinerari comptarà amb una senyal de distància cada 10 km, 5 controls de pas i 8 avituallaments. Pontons serà un dels municipis pels quals passarà la marxa i que comptarà amb un dels avituallaments sòlids.

Un any més tornen els 7 Cims, un dels projectes clau del CEP, l’entitat vilafranquina amb major nombre d’associats, superant els 800.

Tothom que vulgui inscriure’s en aquest 19a edició podrà fer-ho exclusivament a través del web del Centre Excursionista: www.cep.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: