Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Núria Tomàs Mayolas exposa els seus poemes il·lustrats a la Sala Jaume Palau de Sant Julià

Aquest divendres a les vuit del vespre s’inaugura l’exposició ‘Núria Tomàs Mayolas, poemes il·lustrats’ a la sala Jaume Palau de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Julià.

Organitzada per la pròpia associació, la mostra recull les il·lustracions de quatre projectes de l’artista vilafranquina que han nascut vinculats a la poesia. Són propostes basades en textos poètics: l’àlbum il·lustrat ‘Tinc un tanc de joguina’, realitzat a partir d’un poema pacifista de Pere Martí i Bertran; les il·lustracions del poemari ‘Tesel·les’, d’Isabel del Pilar Valero Herrera; una proposta de coberta pel poemari ‘Mossegar la vida’, d’Anna Tomàs Mayolas; i les dotze il·lustracions del Calendari Miquel Martí i Pol 2022, realitzades en motiu del 5è Premi d’Il·lustració de Poesia Miquel Martí i Pol 2021.

L’acte d’inauguració del divendres comptarà amb la participació de la il·lustradora vilafranquina, acompanyada de Pere Martí, Isabel del Pilar Valero, Josep M. Bel i Anna Tomàs Mayolas.
L’exposició forma part del cicle d’exposicions programat per l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Julià amb l’objectiu de dinamitzar el barri i es pot visitar els divendres i dissabtes de 18:30 a 20:30h i els diumenges d’11 a 13h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: