Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Montse Romagosa, Elvira Mestres i Montse Rodríguez encapçalen la llista de VeC a les municipals

Vilafranca en Comú ha presentat les tres dones que ocuparan els tres primers llocs de la llista del partit de cara a les municipals de maig

Montse Romagosa, Elvira Mestres i Montse Rodríguez encapçalaran la llista de VeC a les municipals

Vilafranca en Comú ha presentat les tres dones que ocuparan els tres primers llocs de la llista del partit de cara a les municipals de maig. Montse Romagosa serà la número 1 de la formació morada i per darrera d’ella hi seran Elvira Mestres com a número 2 i Montse Rodríguez com a número 3.

Romagosa, l’actual portaveu del grup, repetirà experiència, mentre que Mestres i Rodríguez s’estrenen en el món de la política municipal. Elvira Mestres té 68 anys i prové de l’activisme social i cultural. Per la seva banda, Montse Rodríguez té 59 anys i és mestra d’educació especial.

Les candidates volen posar de manifest també, que la veterania i l’experiència vital són valors que el partit té molt present i per això ha apostat per elles tres.

Vilafranca en Comú té actualment una regidora a l’ajuntament vilafranquí i el seu objectiu és tractar d’incrementar aquesta xifra als comicis del 28 de maig. En les properes setmanes, el partit farà públics els noms de la resta de candidats i candidates.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: