Dijous, 18 d'abril de 2024

Lluís Milà s’estrena amb bon peu a la banqueta del FC Vilafranca, superant el Peralada per 2-1

El FC Vilafranca suma la segona victòria de la temporada a casa, on no guanyava des de feia sis mesos. Lluís Milà comença amb bon peu.

11 partits després el FC Vilafranca ha tornat a celebrar una victòria, coincidint amb el debut de Lluís Milà com a entrenador de l’equip. Triomf per 2-1 davant un Peralada que encadenava 7 partits sense perdre.

Sembla que les ganes de contentar al nou tècnic van tenir efecte. En poc més d’un quart d’hora el Vilafranca gaudia d’un avantatge de dos gols. Primer era Ashot, al minut 12, qui no fallava en el mà a mà davant el porter.

I només cinc minuts més tard, golàs de falta directa d’Eric Via. Potentíssim xut llunyà que servia per fer el 2-0, resultat al descans.

A la segona meitat la cosa es complicava. Als dos minuts, el Peralada retallava diferències amb un altre golàs.

A partir d’aqui, exercici de resistència del FC Vilafranca, davant un Peralada que va protagonitzar les ocasions més destacades. El marcador no es tornaria a moure.

L’objectiu no és altre que ser ambiciosos i seguir sumant.

Amb aquest resultat, el degà penedesenc sumava la segona victòria de la temporada a casa, mig any després del triomf en la jornada inaugural contra el Vilassar.

A partir d’aqui el Vilafranca, 12è amb 23 punts, 1 per sobre del descens directe, enfrontarà els últims sis partits de la temporada. Diumenge a les 12h nova final en la visita a la Rapitenca, equip cuer de la categoria.