Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’exposició ‘Entre nosaltres’ arriba al CAP de Sant Sadurní

L’exposició ‘Entre nosaltres’ arriba al CAP de Sant Sadurní

L’exposició ja s’ha pogut veure als centres d’atenció primària de Vilafranca, i ara arriba a Sant Sadurní per tal de donar visibilitat a la problemàtica del consum de drogues en la població adulta.

Hi ha gent que pensa que tots els joves prenen drogues, però… ni tota la gent jove pren drogues, ni tota la gent que pren drogues és jove. Amb aquest lema es presenta l’exposició ‘Entre Nosaltres’, que es podrà visitar fins al 22 de març al CAP de Sant Sadurní. Prèviament es va exposar al CAP Vilafranca Nord i el CAP Alt Penedès.

Els programes de prevenció de les drogodependències adreçats a la població adulta solen ser minoritaris. Tanmateix, les persones adultes també estan exposades a situacions de vulnerabilitat davant el consum o els problemes associats a l’ús de drogues.

L’exposició s’emmarca dins les accions del Pla Local de Drogues de Vilafranca del Penedès INDROGS, que coordina el Servei de Prevenció de Drogues del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, i es duu a terme en col·laboració amb l’Institut Català de la Salut.

Permet reflexionar sobre l’ús de drogues al voltant de situacions molt quotidianes, com ara l’excés de confiança o l’automedicació. També inclou informació per ajudar a valorar el consum propi i per conèixer les vies que es poden consultar en cas d’abús i dependència.

Aquesta exposició complementa el treball de prevenció que es realitza a la comarca des del Servei d’Assessorament Familiar d’Alcohol i altres Drogues (SAFAD) del Consell Comarcal. És un servei dirigit a qualsevol persona preocupada pel consum de drogues, propi o d’algú proper, i es pot demanar hora trucant al telèfon 93 118 40 05.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: