Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Esquerra Independentista de l’Alt Penedès organitza actes pel 8M i convoca a la Vaga general

La coordinadora de col·lectius Feministes Anticapitalistes dels Països catalans, de la qual forma part la Ruda, també han organitzat actes arreu, així com a l’Alt Penedès.

Davant la convocatòria de vaga general per part de la COS i la CGT Catalunya l’Esquerra Independentista de l’Alt Penedès crida a sumar-se a la vaga. En aquest sentit, ha organitzat trobades del comitè de vaga obert a tothom per organitzar-se. De la mateixa manera, el Punt d’Informació Laboral del dia 7 de març estarà a disposició de les treballadores per resoldre qualsevol dubte sobre el dret a vaga.
Els actes organitzats començaran aquest divendres, 3 de març, amb una taula rodona en línia titulada “Aliances feministes: Construïm l’esperança“ a l’Ateneu Popular X, organitzat per Feministes Anticapitalistes dels Països Catalans. El dissabte organitzen una taula rodona sota el títol Feminisme és lluita!, amb la participació de diferents militants que parlaran sobre la lluita feminista, la lluita de classes i el perquè de la Vaga general. Hi participaran Clara O. Sánchez, de Coordinadora Obrera Sindical, Marta Soler, alcaldable de la CUP i militant de La Barraca i Clara Sant, militant de La Ruda. L’acte, moderat per Endavant Alt Penedès, tindrà lloc a la plaça de la Sardana, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Sant Julià i, seguidament, hi haurà un vermut amb PD Guineus. El mateix dia 8 de març, dia de la vaga General, al matí estan previstes diverses activitats
organitzades per joves de la comarca al centre de la Vila.
A la tarda, sota el lema Vaga general feminista: Omplim els carrers! es convoca una concentració a dos quarts de set de la tarda a la Plaça Jaume I per manifestar-se pels carrers de Vilafranca. El darrer acte serà el dia 16
de març, organitzat per la CUP de Vilafranca a la biblioteca Torres i Bages sota el títol ‘Maternitat, militància i cures’, i comptarà amb la presència de Basha Changue, activista antiracista i feminista i diputada de la CUP al Parlament de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: