Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’editorial penedesenca Candaya presenta a Barcelona ‘Magnífica desolación’, de Javier Moreno

L’editorial penedesenca Candaya presenta a Barcelona ‘Magnífica desolación’, de Javier Moreno

L’acte tindrà lloc diumenge a les 12.30h a la llibreria Documenta i anirà precedit d’un homenatge al cofundador de Candaya Paco Robles, que va morir el passat 30 de gener.

L’editorial Candaya té una cita important aquest diumenge 5 de març, a les 12.30h, a la llibreria Documenta de Barcelona. Després de Madrid, Alacant, Múrcia, Logronyo i Saragossa, tindrà lloc la sisena presentació de ‘Magnífica desolación’, l’esperat nou llibre de contes de Javier Moreno, «una de les veus més brillants de la literatura espanyola contemporània». Javier Moreno conversarà amb l’escriptor Víctor Balcells Matas.

La trobada al voltant de ‘Magnífica desolación’ estarà precedida per un breu homenatge a Paco Robles, cofundador de l’editorial Candaya, que va morir el passat 30 de gener.

Nou escriptors Candaya que viuen a Barcelona, Àlex Chico, Bruno Lloret, Carlos Vitale, Isabel-Cristina Arenas Sepúlveda, Eduardo Ruiz Insulsa, Fernanda García Lao, Jorge Larrosa, Juan Soto Ivars i Teresa Martín Taffarel, compartiran breument els seus records sobre Robles com a homenatge i com a comiat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: