Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca i Mas Albornà presenten la campanya ‘El civisme surt a compte’

L’acte s’ha fet a la plaça de la Vila, a peu de carrer, el principal àmbit d’incidència de les accions que promou aquesta nova campanya de conscienciació ciutadana.

Dimarts s’ha presentat una campanya de civisme que es posa en marxa a Vilafranca i que tindrà una durada d’un mes aproximadament. El regidor de Convivència i Ciutadania i de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, juntament amb Joan Clotet, director general de la Fundació Mas Albornà, encarregada de la gestió del servei de neteja viària a la ciutat han donat el tret de sortida a la campanya.

Montfort explicava que per a l’equip de govern el civisme continua sent una prioritat la lluita contra l’incivisme i que tothom ja coneix les normes de civisme. Però que cal continuar treballant i demanant responsabilitat a la ciutadania.

Montfort remarcava que l’Ajuntament de Vilafranca ha de fer, cada any, una despesa innecessària de 50.000€ per solucionar els casos d’incivisme.

La campanya compta amb cartelleria i informadors cívics. També s’ha activitat la web civisme.vilafranca.cat on es presenten els diferents indicadors dels costos que tenen aquestes accions per la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: