Divendres, 29 de març de 2024

La Rapitenca frena en sec la reacció del Vilafranca (2-1)

Derrota del ‘degà’ en la visita al fins ahir cuer de la categoria. Diumenge (12:30h), partit vital al Municipal davant el Sants.

Després del triomf contra el Peralada, passa enrere del FC Vilafranca, que diumenge queia per 2-1 en la visita al camp de la Rapitenca, últim classificat al començament de la jornada.

A la primera meitat, igualtat màxima. Una de les més clares, un xut de Miki Puerto des del mig del camp.

Al segon temps les més clares van ser per la Rapitenca. I després de molts minuts d’insistència, a un quart d’hora pel final, Dani Martinez es treia un potent xut per obrir la llauna.

6 minuts després, falta al límit de l’àrea i penal pel Vilafranca, transformat per un Alexis García, que aconseguia el seu setè gol de la temporada.

A 3 minuts pel final, una centrada lateral que semblava anar directament fora s’acabava convertint en el 2-1. Es tornava a complir la llei de l’ex: Jordi Oribe signava la sentència pel Vilafranca.

TALL LLUÍS MILÀ, Entrenador FC Vilafranca
3:51 – 4:05 «La Rapitenca… guanyar metres endavant»
4:42 – 4:47 «A dins les àrees… dos gols»

Aquest resultat, combinat amb la victòria del Badalona per 4-1 contra la Montañesa, deixa el Vilafranca quart per la cua, amb 22 punts, tres punts per sobre de l’última posició. Diumenge, a les 12:30, partit clau a casa contra el Sants, una posició per sota.