Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 53a Cantada de Caramelles de Vilafranca se celebrarà el 14 d’abril

La 53a Cantada de Caramelles de Vilafranca se celebrarà el 14 d’abril

En aquesta edició hi participaran 6 grups. Als quatre que ja van participar-hi l’edició del 2022, s’hi han afegit dos grups més, com sempre amb peces tradicionals i noves tendències.

La Cantada de Caramelles de Vilafranca, que enguany arriba a la 53a edició, tindrà lloc divendres 14 d’abril, a partir de 2/4 de 8 del vespre a la plaça de Sant Joan i està organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

De moment han confirmat participació a les Caramelles les quatre colles que van participar-hi l’any passat, la Societat Coral El Penedès, la coral del Casal d’Avis del Tívoli, l’Agrupament Escolta Pere II i Santa Maria de Foix i el grup Tornavisos i se n’han afegit dues de noves, l’Agrupament Escolta La Canadenca i el MIV. Aquests grups oferiran tradició i noves tendències, amb caramelles típiques, adaptacions de temes coneguts i cançons amb temàtica local.

Si algun altre grup o colla s’hi vol afegir, pot fer-ho enviant un correu electrònic a l’adreça indicant el nom del grup, telèfon i correu de contacte i nombre aproximat de persones participants.

En cas de pluja l’acte se celebrarà a la capella de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: