Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Igualada i Noia es veuen les cares en un duel amb dos equips en hores baixes

S’enfronten dos equips amb trajectòria irregular. L’Igualada suma tres partits seguits de lliga sense guanyar. El Noia vol refer-se de les derrotes contra Trissino i Calafell, abans de visitar Porto.

Després de la derrota en el derbi de diumenge passat davant el Calafell, el Noia visita la pista d’un Igualada que no arriba en el seu millor moment. L’equip de Cesc Fernández només ha sumat una victòria en els últims cinc partits d’OKLliga, on acumula tres partits sense guanyar: derrota per 1-0 davant el Girona amb un Llaverola espectacular sota pals; també perdia per la mínima a casa contra l’Arenys, i aquest passat dimecres empat a 2 la pista del Sant Cugat.

La ratxa recent de resultats ha comprimit la zona mitja de la classificació, i ha allunyat als igualadins de les 5 primeres posicions, on es troba el Noia, ara mateix a 10 punts.

Ara mateix el Noia és cinquè classificat, i la setmana passada deixava escapar una gran oportunitat de situar-se quart, objectiu clau de cara als playoffs per l’equip de Pere Varias, que buscarà ser cap de sèrie.

Els sadurninencs no arriben en el millor moment del curs: eliminats a quarts de final de la Copa i amb la classificació per la final a 8 de la Champions molt complicada després de caure a Trissino per 9 a 5. L’equip ve d’enfrontar-se amb els quatre primers classificats de l’OKLliga, perdent contra Barça i Calafell, i empatant amb Liceo i Reus.

El Noia tindrà aquest cap de setmana una gran oportunitat per començar a reconduir el rumb. Les sensacions contra el Calafell van ser positives, tot i la derrota.

El partit a Igualada arriba en la prèvia del crucial partit de dijous a Oporto, en què l’equip es jugarà seguir amb vida a la Champions League.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: