Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el llibre ‘La Història de la Filosofia’ de Francesc Xavier Llorens i Barba

Es tracta d’un manuscrit de les lliçons sobre filosofia que Llorens i Barba va impartir a la Universitat de Barcelona.

En el marc de la Càtedra Llorens i Barba Ciutat de Vilafranca de la UB, aquest dimecres a la tarda la sala Zazie acollia la presentació del llibre ‘La Història de la Filosofia’ de Francesc Xavier Llorens i Barba. Es tracta d’un manuscrit de les lliçons sobre filosofia que Llorens i Barba va impartir a la Universitat de Barcelona. Ho explica el director de la Càtedra, Josep Montserrat.
Tal i com explicava Josep Montserrat, amb aquest llibre es vol anar completant el projecte d’edició de les obres d’aquesta figura. A l’acte de presentació també era present la regidora d’educació de l’ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: