Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es limita la velocitat a 100 km/h a l’AP-7 entre Martorell i Gelida els caps de setmana

El Servei Català de Trànsit desplega un pla d’intervenció a l’AP-7 amb un paquet de mesures de gestió de trànsit i de millora de la seguretat viària.

El Servei Català de Trànsit limitarà la velocitat a 100 km/h a l’AP-7 entre Martorell i Gelida els divendres a la tarda, dissabte al matí i diumenge a la tarda i els camions hauran de circular per la dreta en aquest tram d’uns 7 quilòmetres. La mesura començarà a aplicar-se avui en fase de proves i forma part del paquet d’accions que el Servei Català de Trànsit ha presentat aquest dijous per reduir la sinistralitat a l’AP-7. El pla es desplegarà entre el 2023 i 2025 amb una inversió de 14,3 MEUR i, entre altres mesures, també preveu utilitzar drons per controlar els punts més conflictius i instal·lar nous radars a l’autopista, on la mobilitat ha augmentat un 26% des de l’alliberament dels peatges.
El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat aquest dijous un paquet de mesures per reduir la sinistralitat de l’AP-7 i millorar-ne la mobilitat, després d’una anàlisi del Servei Català de Trànsit en 43 trams durant un any i mig i que ha permès dissenyar aquestes accions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: