Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC proposa la creació d’una àrea de benestar emocional

Se centren en àmbits com la solitud de la gent gran, la lluita contra la segregació o la creació d’una xarxa d’educadors socials als barris, entre d’altres

ERC Vilafranca ha presentat algunes de les 100 mesures que portarà al programa electoral sota el paraigua de l’eix ‘La Vilafranca que cuida’ i han anunciat la incorporació a la candidatura de les professores Trini Bové, implicada en entitats per a la inclusió, i Helena Canela, especialista en educació especial. Els aspectes que volen treballar des d’ERC són diversos i impliquen lluitar contra la soledat de les persones grans fins a crear una àrea que coordini i reforci totes les accions d’atenció psicològica de l’Ajuntament. A més, volen tirar endavant un Pla de Salut i un Pla contra la Segregació i també proposen una xarxa d’educadors socials als barris.

Per altra banda el partit també ha organitzat aquesta setmana una taula rodona sobre feminismes amb la portaveu d’ERC al Parlament Europeu Diana Riba, acompanyada de Gemma Urgell i Laura Pelay.

Durant la conversa Diana Riba també va posar sobre la taula la importància de les polítiques que es fan al Parlament Europeu i que, sovint, es veuen llunyanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: