Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds i Munich s’alien per dissenyar unes vambes del 75è aniversari de la colla

Juga amb els diferents colors que porta el casteller: verd, negre, blanc i vermell

Els Castellers de Vilafranca han presentat aquesta setmana les vambes commemoratives del seu 75è aniversari, que han dissenyat amb l’empresa catalana Munich. Un vamba on el color verd és el predominant però que també juga amb els diferents colors que té un casteller: el verd de la camisa, el negre de la faixa, el blanc dels pantalons i el vermell del mocador. A més hi ha el logotip dels 75 anys a la llengüeta i també a la banda posterior. Les vambes es venen per 75 euros pels no socis i 65 pels socis i es faran per encàrrec, amb talles de la 36 a la 46.

La colla també ha presentat altres productes de marxandatge, com ara dues dessuadores en honor al pilar de nou amb un disseny que marca amb xifres la quantitat de persones que formaven els diferents pisos de l’estructura, que es va carregar per primer cop a la història per Tots Sants. El preu de les dessuadores, de color gris i negre, és de 29,50 euros pels socis.

Per altra banda, i ja en l’àmbit casteller, destacar que els Verds actuen aquest diumenge a les 12 del migdia a Vic al costat dels Sagals d’Osona i els Xics de Granollers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: