Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els trens de la línia R4 no pararan a La Granada entre aquest dilluns i el 21 de maig

Els trens de la línia R4 no pararan a La Granada entre aquest dilluns i el 21 de maig

Renfe ha establert un servei complementari per carretera entre La Granada i Vilafranca durant tot aquest període.

Com a conseqüència de les obres que Adif està executant per al desenvolupament de Corredor Mediterrani a Catalunya, des d’aquest dilluns i fins el 21 de maig, els trens de la línia R4 no efectuaran parada a l’estació de La Granada.

Renfe ha establert un servei complementari per carretera entre La Granada i Vilafranca durant tot aquest període. Segons un comunicat de la companyia, també es reforça el personal auxiliar de l’estació «per tal de garantir la informació i assistència als viatgers».

Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comunicarà a través de megafonia a estacions, a l’interior dels trens, així com a les pantalles, teleindicadors webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es (apartat Estat de la Xarxa), al telèfon d’informació 900 41 00 41, a l’App Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials (@rodalies, @infoadif i @renfe).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: