Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els hotels vilafranquins recuperen el pols i reben clients del Mobile

Després de dos anys molt durs a causa de la pandèmia de Covid, els hotels de Vilafranca estan recuperant la normalitat.

Una mostra l’hem tingut aquesta setmana, coincidint amb la celebració a Barcelona del Mobile World Congress, que també ha recuperat la normalitat després de suspendre l’edició 2020 i celebrar les dues edicions posteriors encara amb restriccions. L’alta ocupació i els preus elevats a la capital i el seu entorn més immediat han fet que alguns congressistes hagin decidit allotjar-se a Vilafranca.

Als hotels Pere III, Alfa i Air Penedès han tingut una ocupació d’entre el 80 i el 90%. Núria Via n’és la directora.

Via destaca que la ubicació de Vilafranca és privilegiada i que han notat el fet que ara l’autopista sigui gratuïta.

També apunta que la temporada es preveu bona. Estan recuperant les celebracions, especialment els casaments, i esperen amb ganes dates marcades al calendari, com el Vijazz o la Festa Major.

A l’hotel Mastinell també han rebut clientela arran de la celebració del Mobile i xifren l’ocupació d’aquests darrers dies en un 80%, quan l’habitual seria entre el 30 i el 40%. La seva directora, Noemí Benito, explica que sobretot han tingut congressistes a principis de setmana.

En aquest hotel vilafranquí constaten la recuperació de la normalitat, també del turisme estranger, i veuen que el Penedès està cada cop més present en la mentalitat dels turistes.

Un altre aspecte que cada cop està funcionant millor és l’anomenat turisme de reunions.

Vilafranca resulta una destinació especialment atractiva en estar ben comunicada amb Barcelona i Tarragona alhora que ofereix un entorn més tranquil i un paisatge marcat pel caràcter vitivinícola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: