Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els clubs de l’OKLliga comencen a enganxar els seus cromos

Coincidint amb la disputa de la Copa del Rei, l’empresa iCromos ha presentat l’àlbum de cromos oficial de l’OKLliga de la temporada 2022/23.

Per tercer any consecutiu l’empresa iCromos llença al mercat l’àlbum de cromos oficial de l’OKLliga. Una edició especial per l’hoquei vilafranquí, ja que és la primera vegada que el Patí apareix com a equip de la màxima categoria. La campanya de promoció del nou àlbum ha coincidit amb la disputa de la Copa del Rei a Calafell el passat cap de setmana. Allà, els afeccionats més joves i el món de l’hoquei en general podien començar la seva col·lecció.

Enguany, com a novetat prenen més protagonisme els equips d’OKLliga Plata, que conviuen a l’àlbum amb els jugadors i jugadores de l’OKLliga.

Una altra de les novetats és la secció ‘Mi Club’. En ella els jugadors de la base dels diferents clubs tindran la possibilitat d’apareixer en un cromo conjunt amb els jugadors del primer equip.

Els àlbums i els cromos estaran disponibles a la venda a través dels clubs: a casa nostra, el Patí Vilafranca, el Sant Ramon i el Noia. A Sant Sadurní també es podrà adquirir a la botiga Tot Sport, i online a través del web de l’empresa iCromos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: