Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Castellers de Vilafranca actuaran dissabte a Joan Cortiada

Els Castellers de Vilafranca actuaran dissabte a Joan Cortiada

Diumenge participaran en una plantada de 75 arbres a la riera de Llitrà per commemorar el 75è aniversari de la colla

Aquest dissabte 18 de març els Castellers de Vilafranca engegaran les actuacions d’aquesta temporada. Serà a l’empresa vilafranquina Joan Cortiada, que fa unes setmanes va tancar un acord de patrocini amb la colla. L’actuació serà a les 5 de la tarda i els de Cal Figarot hi arribaran amb 3 assaigs a les esquenes. Per això, la intenció és començar a rodar els castells de 7.

L’actuació de dissabte a la tarda a Joan Cortidada no serà l’únic acte destacat del cap de setmana. Diumenge a les 11 del matí, els Castellers de Vilafranca també aniran a plantar 75 arbres a la riera de Llitrà, per commemorar el 75è aniversari de la colla. L’activitat està oberta a tothom que hi vulgui participar i col·laborar. El punt de trobada serà a tres quarts d’11 a l’aparcament del Complex Aquàtic.

Es plantaran arbres de ribera, com àlbers, verns o salzes, que l’Ajuntament de Vilafranca ha adquirit recentment. Ho faran en un espai de més de 2.000 m2, a toca de la rasa dels Vinots. Aquest solar s’anirà reforestant progressivament en els propers anys.

Per fer aquesta actuació, els Verds, comptaran amb el suport de l’ADF La Carrerada, que ajudarà en les tasques de transport dels arbres i el reg, així com del Servei de Mediambient de l’Ajuntament, que és qui lidera aquest procés de reforestació al municipi.

L’any 2008, en motiu del 60è aniversari de la colla, els Castellers ja van fer una actuació de reforestació a l’entorn de la riera de Llitrà. En aquella ocasió, la plantada va tenir lloc a la zona propera al Centre Àgora i, a data d’avui, ja és un espai de bosc de ribera consolidat.

Els Verds conviden a totes les entitats ecologistes, escoltes, esplais i famílies de Vilafranca que els vulguin acompanyar en aquest acte, un dels primers del seu aniversari.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: