Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El playoff d’ascens de l’Atlètic Vilafranca, en directe per Ràdio Vilafranca

Dissabte, a les 20h, l’equip de Parxi Atsarà debutarà al camp de l’Sporting Gavà.

Ràdio Vilafranca oferirà els 10 partits de l’Atlètic Vilafranca en el playoff d’ascens a la Primera Catalana, que arrencarà aquest mateix cap de setmana. El primer partit serà aquest dissabte a les 20h, al camp de l’Sporting Gavà.

La primera volta es completarà amb 4 partits més: el dia 1 d’abril, a les 17:30h, a casa contra la Gornal. Després de l’aturada per setmana santa, l’acció tornarà amb un altre partit al Municipal, el dia 15 a les 17:30h contra el Sant Ildefons. El dia 22 a la mateix hora a Aiguadolç contra el Sitges, i el 29 a casa contra el Cubelles.

A la segona volta, entre el 6 de maig i el 3 de juny, mateix ordre, amb el factor camp invertit.

10 partits en què la Fundació buscarà pujar a Primera Catalana. Per fer-ho, del seu grup de sis haurà de fer-se amb una de les tres primeres posicions, objectiu que començarà a una distància de 3 punts. Sitges i Gornal amb 46, i Cubelles amb 42, arrenquen el playoff en el top3, amb els vilafranquins quarts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: