Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca visita un Girona en línia ascendent, en el retorn de l’OKLliga

El Girona està empatat a 19 punts amb el Voltregà, equip que marca la permanència. El Patí, a per la primera victòria de la temporada.

El Patí Vilafranca s’ha exercitat aquesta setmana amb la ment posada en el partit d’aquest dissabte a les 20h a la pista del Girona. Partit contra l’11è classificat d’una OKLliga que es repren aquest cap de setmana, després de l’aturada amb motiu de la Copa del Rei.

Una setmana sense partit pel Vilafranca, que té pràcticament impossible la permanència a la categoria, i que segueix lluitant per aconseguir el primer triomf de la temporada.

Davant seu un Girona que en les últimes setmanes ha sumat dos triomfs contra Igualada i Caldes que permeten a l’equip somiar amb la permanència. Ara mateix jugarien playout, però es troben empatats a 19 punts amb un Voltregà que marca la salvació directa.

Tot i les dificultats, la plantilla vilafranquina confia en la feina feta fins ara, per tal de sumar el primer triomf. Malauradament, les aspiracions de permanència aviat seran matemàticament impossibles.

El de Girona serà el primer dels últims sis partits de la temporada. Després vindran els duels directes contra Arenys i Sant Cugat. La lliga es tancarà amb el Tourmalet davant Noia, Liceo i Barça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: