Dijous, 25 d'abril de 2024

El Patí Vilafranca suma la segona victòria conscutiva i torna a posposar el seu descens

L’equip encadena tres partits sense perdre, amb 1 empat i dues victòries. En les tres últimes jornades, duels contra Noia, Liceo i Barça.

Victòria del Patí Vilafranca per 2-3 a la pista del Sant Cugat, segon triomf consecutiu que permet a l’equip seguir amb unes remotes opcions matemàtiques de permanència,

Dissabte, l’equip de la Poliesportiva superava un Sant Cugat que també s’està jugant la permanència a la categoria, i al qual se li complica seriosament.

Joan Vázquez avançava els penedesencs al minut 23, enviant el partit al descans amb victòria per 0-1.

Al tres de la segona, Joan Farnés empatava pel Sant Cugat, que deixava escapar la oportunitat de capgirar el marcador poc després amb l’error de Pol Galbas en la directa.

Gols de Joan Vázquez i Pablo del Rio situaven els vilafranquins amb dos gols d’avantatge. A 3:46 Joan Farnés tornava a situar els locals a un gol, però el marcador ja no es tornaria a moure, i els penedesencs celebraven el segon triomf seguit, i segon de la temporada. A tres jornades pel final, l’equip segueix cuer, amb 9 punts, a sis de la promoció de permanència. Una victòria de l’Arenys davant el Lleida aquest dimecres, acabaria amb el somni.