Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia viatja a Trissino amb la classificació per la Final a 8 en l’horitzó

Els sadurninencs juguen avui a les 20:45h a la pista de l’actual líder de la Serie A italiana.

Avui dijous a les 20:45h el Noia es veu les cares amb el Trissino en la quarta jornada de la fase de grups de la Champions. Ara mateix, al grup C, triple empat a 5 punts entre Porto, Trissino i Noia. Amb tres jornades encara per davant, els tres busquen fer-se lloc en les dues primeres posicions amb l’objectiu d’accedir a la Final a 8 pel títol.

Després del desencís de la Copa, l’equip ha viscut una setmana sense partits, temps que ha servit per preparar a consciència el duel d’avui.

Ara el Noia buscarà recuperar sensacions en l’enfrontament contra el líder la Serie A i campió de Copa, Lliga i Champions el 2022 i de la Supercopa d’aquesta temporada. En el duel de la primera volta, disputat fa quinze dies el Noia es quedava a mig minut de la victòria. El Trissino salvava un punt a pocs segons pel final, anotant el 4-4 definitiu.

Una derrota avui complicaria les opcions de classificació. Unes opcions encara intactes pels sadurninencs, que en cas de victòria passarien a dependre de sí mateixos, guanyant els dos últims partits de la fase de grups.

En l’altre partit del grup, a les 21h, el Porto visita la pista del Sarzana, cuer del grup amb 0 punts. Pel que fa a la resta d’equips d’OKLliga, el Barça pot deixar pràcticament sentenciada la seva classificació per la Final a 8, guanyant a la pista de l’Amatori Lodi.

El Calafell apurarà les seves opcions visitant el Liceo, i el Reus pot deixar molt encarrilada la seva classificació en cas de vèncer l’Sporting.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: