Divendres, 29 de març de 2024

El Noia suma de 3 a Igualada abans de jugar-se la vida a Porto

Els sadurninencs disputaven un partit molt seriós a Igualada, on sumaven 3 punts vitals per seguir en la lluita per la quarta posició. Dijous l’equip visita Porto per apurar opcions a la Champions.

El Noia Freixenet, amb la baixa de Jordi Bargalló s’emportava els tres punts de les Comes en una important victòria per 3-4 contra l’Igualada.

Toni Salvadó feia el 0-1 en poc més de dos minuts en una bonica jugada combinativa Adrià Ballart. I en quatre minuts el segon, d’Aleix Esteller.

2 minuts després Marc Carol retallava diferències per l’Igualada, però el Noia marxava al descans guanyant per 1-3 després del gol de Xavi Costa.

Al 5 de la segona l’Igualada tornava a situar-se a un, amb el gol de penal d’Aleix Marimón. El Noia responia amb el quart, d’Adrià Ballart, i després de minuts d’insistència, l’Igualada feia el tercer, insuficient, a només un segon pel final.

El Noia manté el frec a frec amb el Reus per la quarta posició, empatats a 43 punts. Dijous, els sadurninencs visiten la pista del Porto, on s’hi jugaran el futur a la Champions.