Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El futur del FC Vilafranca, en mans dels equips catalans de Segona RFEF

Els descensos d’equips catalans que es produeixin des de la Segona RFEF marcaran el nombre definitiu d’equips que baixaran de Tercera a la nova Superlliga Catalana.

D’ara en endavant serà important mirar els equips catalans de Segona RFEF, que jugaran un paper clau en el nombre definitiu d’equips que baixaran de Tercera a la nova Superlliga Catalana, categoria que apareixerà la temporada que ve per sobre de la Primera Catalana.

Al grup 3 de Segona Federació, situació complicada per Lleida, en zona de promoció de permanència, i Olot i Prat, a tres de la salvació.

L’Olot, però suma 8 partits seguits sense perdre. Aquest passat cap de setmana trencava una ratxa de 3 victòries seguides amb l’empat a 0 contra el Manresa.

Pitjor li van les coses al Prat, que suma 5 partits sense guanyar, i aquest cap de setmana perdia per 1-3 contra l’Atlético Saguntino.

Per la seva banda el Lleida sumava el quart partit sense derrota i el segon empat consecutiu: 0-0 contra el Terrassa.

D’aquest grup, un mínim de 2 equips baixarien directament a Tercera, i del grup 5 de Segona es podria afegir el Cerdanyola, en posicions de descens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: