Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival Musicveu inclou una caminada solidària als actes de la seva novena edició

El Festival Musicveu de Pinnae organitza el proper mes de maig una caminada solidària per a recollir fons per la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer

La caminada s’emmarca dins de la programació del festival d’enguany i es durà a terme per la zona de la muntanyeta d’Olèrdola. El recorregut, que es durà a terme el 21 de maig, serà un circuit circular de 5’3 km de llargada apte per a famílies amb infants. El Centre Excursionista del Penedès i l’Ajuntament d’Olèrdola col.laboren en aquesta iniciativa.

La recaptació obtinguda per les inscripcions es destinarà als programes de la Fundació Amics Joan Petit amb Càncer que es dedica a l’acompanyament de nens i nenes que pateixen aquesta malaltia i les seves respectives famílies.

El cost de la inscripció és de 10 euros pels adults i de 5 euros pels nens i nenes de fins a 12 anys. El període d’inscripció es mantindrà obert fins el dia abans de la caminada, és a dir, el 20 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: