Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca viu una nova final per la permanència aquest diumenge al camp de la Rapitenca

El duel serà diumenge, a les 12h. En els últims 6 partits l’equip no comptarà amb Godbless, que aquesta setmana ha acordat la rescissió del seu contracte amb els penedesencs.

Sense marge d’error i amb ganes de sumar la segona victòria consecutiva, així enfronta el Vilafranca el duel d’aquest diumenge a les 12 del migdia en la visita a la Rapitenca.

Nova final pels penedesencs que, després de guanyar el Peralada la setmana passada, buscaran sumar dues victòries seguides, fet encara inèdit aquest curs. Els 3 punts sumats al Municipal han servit per aixecar els ànims i carregar-se d’optimisme de cara als 6 partits que queden per davant.

Jugar contra el cuer podria ser sinònim de partit fàcil, però dificilment serà així. En els últims xocs de lliga, 3 derrotes consecutives, plantant cara a equips capdavanters com l’Europa, el Sant Andreu o la Montañesa. Al igual que el Vilafranca, si volen mantenir la categoria, d’ara en endavant no es poden permetre més errades.

Pel partit de diumenge l’equip ja no comptarà amb Godbless, un dels fitxatges estrella de l’estiu, que arribat a un acord amb el club per la rescissió del seu contracte. L’ex de la Guineueta, entre d’altres, ja no participava en els entrenaments de la setmana amb la resta de companys.

El tàndem Milà-Calderé buscarà repetir la fòrmula del seu debut 7 dies enrere, per tornar de Sant Carles de la Ràpita amb els 3 punts a la maleta.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: