Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca visita la Pobla de Mafumet sense marge d’error i amenaçat pel descens

L’equip no guanya des del 4 de desembre i suma 9 partits sense triomf. Diumenge, primera de les últimes vuit finals, amb l’objectiu d’assolir la permanència.

El FC Vilafranca arriba a les vuit últimes jornades de la temporada amenaçat pel descens de categoria. L’equip visitarà aquest diumenge a les 12h el conjunt de la Pobla de Mafumet.

Poques errades, per no dir cap, es pot permetre l’equip en el que queda de temporada si vol mantenir-se un any més a la Tercera Divisió. De moment els resultats no estan sent massa encoratjadors. L’equip continua sense guanyar en el que portem d’any, una ratxa que va més enllà dels dos mesos que portem: l’últim triomf va ser el quatre de desembre contra el Badalona. 9 partits sense guanyar pel conjunt de Cristian García.

Davant seu, el Vilafranca es trobarà el filial del Nàstic de Tarragona, una Pobla que arriba com a vuitena classificada del grup 5 de Tercera. Actualment, a cinc punts de la zona de playoff d’ascens.

El passat cap de setmana els tarragonins empataven en la visita a l’altre filial de la categoria, el Girona B: un gol de Joan Torrents per la Pobla i un d’Alex Almansa pels gironins, feien l’1-1 definitiu. Abans d’això l’equip entrenat per Adol Baines encadenava tres victòries seguides contra Vilassar, Montañesa i Europa.

En el precedent entre els dos equips aquesta temporada, derrota del degà a casa en el partit de la vuitena jornada el passat 29 d’octubre.

Gols de Hamza Bellari i Joaquin Lorca, contribuien a la victòria per 0-2 al Municipal.

La temporada passada, el Vilafranca tornava de la Pobla amb victòria per 0-1 i gol de David Fontanils. Any i mig després d’aquest triomf, molt han canviat les coses al degà. El que no ha canviat respecte la temporada passada és el patiment, i és que sembla que fins l’últim moment, la salvació del Vilafranca dependrà d’un fil.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: