Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca rep la visita del Peralada en el debut de Lluís Milà a la banqueta

El Peralada és l’actual tercer classificat de Tercera, i encadena 7 partits sense derrota.

El FC Vilafranca, ja sota les ordres de Lluís Milà, es veurà les cares aquest diumenge a les 12 del migdia al Municipal. Primera de les últimes set finals pels penedesencs, que en aquest esprint final de lliga hauran d’intentar signar uns números pràcticament perfectes per assolir la permanència a Tercera Divisió.

Després de la derrota a la Pobla de Mafumet, l’últim precedent de lliga pel Vilafranca, l’equip rep la visita d’un Peralada instal·lat a la zona alta de la classificació. Els xampanyers són ara tercers classificats, amb 41 punts, i encadenen una ratxa de 7 partits sense derrota. De fet, l’equip només ha perdut un partit en el que portem d’any. Els últims tres partits pels gironins s’han saldat amb victòria contra Europa, Montañesa i Girona B.

Per la seva banda, el Vilafranca arriba amb una dinàmica totalment oposada. 10 partits sense guanyar, des del passat 4 de desembre. En els últims tres partits, tres derrotes. Una xifra preocupant són els 20 gols encaixats per l’equip en els últims 10 partits.

Alhora, els penedesencs també buscaran acabar amb els fantasmes del Municipal. L’equip només ha guanyat un partit aquesta temporada com a local. El de la primera jornada, per 2-1 contra el Vilassar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: