Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El FC Vilafranca fa oficial la sortida de Cristian García i Juan Pablo Amantini

El FC Vilafranca fa oficial la sortida de Cristian García i Juan Pablo Amantini

L’anunci arriba poques hores abans de la presentació de Lluis Milà com a nou entrenador i Ramon Maria Calderé, qui a partir d’ara assumirà la direcció esportiva.

Aquest dijous al migdia el Futbol Club Vilafranca ha fet oficial la desvinculació de l’ex-entrenador de l’equip, Cristian García, així com també la de l’ex-director esportiu, Juan Pablo Amantini. Es confirma, d’aquesta manera, la notícia que avançava Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió el passat dimarts al vespre.

Un cop s’ha trobat l’entesa entre l’entrenador i el club pel que fa a l’acord de desvinculació, l’entitat ha fet pública la notícia.

En poques hores el Vilafranca presentarà els substituts de García i Amantini. Lluís Milà serà el nou entrenador de l’equip, i el seu debut està previst per aquest mateix diumenge (12h), en el partit contra el Peralada, al Municipal. Als despatxos, la figura de director esportiu, integrada al club el passat estiu, l’assumirà Ramon Maria Calderé, exjugador del FC Barcelona als anys 80 i amb experiència a banquetes del futbol català (recentment, Montañesa, Santboià i Badalona).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: