Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El complicat calendari de la permanència del FC Vilafranca

En els 8 partits restants, l’equip es jugarà la permanència contra 5 equips de la zona alta, que lluiten per classificar-se pel playoff d’ascens. Rapitenca, Badalona i Sants, partits clau.

Aquest diumenge a les 12h al camp de la Pobla de Mafumet, el FC Vilafranca disputarà el primer dels últims 8 partits de la temporada, en què l’objectiu no serà altre que mantenir-se un any més a la Tercera Divisió.

L’empresa no serà senzilla i és que 5 d’aquests duels seran contra equips de la zona de playoff o que lluiten per entrar-hi.

La Pobla, per exemple és l’actual vuitè classificat de Tercera, amb 31, a només 5 del playoff. Més difícil encara serà la propera jornada, quan el Peralada, 3r amb 38 punts, visiti el Municipal.

Després, els penedesencs tindran dos duels crucials contra dos rivals directes: en la visita a la Rapitenca, cuera, i a casa contra el Sants, equip que ara mateix només té un punt més que el degà.

Els últims quatre partits de lliga, que es presumeixen molt determinants, seran al camp del San Cristóbal, 6è amb 35 punts, a 1 de playoff; després l’equip rebrà el Badalona, avantpenúltim de la categoria. La lliga es tancarà amb la visita al Sant Andreu, segon amb 45, que ara lluita pel lideratge i l’última jornada serà a casa contra l’Hospitalet, 5è, amb 36 punts.

Per signar la permanència l’equip haurà de millorar radicalment la ratxa actual de partits i sobretot aconseguir millors resultats que en els vuit enfrontaments contra aquests equips en la primera volta, quan només es van sumar 9 punts de 24 possibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: