Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues escoles de Vilafranca participen a Math Tutoring, un programa de la Fundació Bofill

Les escoles Mas i Perera i Dolors Piera de Vilafranca estan participant des de fa nou setmanes al programa Math Tutoring per reforçar l’aprenentatge de les matemàtiques en alumnat de 6è.

Aquest dimarts 14 de març es commemorava el dia internacional de les matemàtiques i vam aprofitar per visitar l’escola Dolors Piera i conèixer com funciona aquesta iniciativa de la Fundació Bofill.

Natàlia González és tècnica d’acompanyament a centres del Programa Math Tutoring.

Les matemàtiques formen part de la vida i per això és important trencar la percepció negativa que tenen alguns alumnes de les mates.

Math Tutoring és un reforç d’una hora setmanal, després de l’horari lectiu i a la mateixa escola, i es fa en grups petits.

La Nataniel, el Luis David i l’Aleix, alumnes de sisè, estan contents de participar en el programa.

Un de cada tres alumnes acaba la primària amb un nivell baix o mitjà-baix en matemàtiques. Amb la voluntat de revertir i compensar aquesta situació Math Tutoring parteix del suport educatiu per intentar evitar que els nois i noies facin el pas a secundària sense haver adquirit les competències bàsiques en aquesta àrea i per afrontar amb èxit els diferents reptes què els plantejarà la vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: