Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres Sant hi haurà futbol al Municipal

El Vilafranca – Badalona, de la jornada 28, es jugarà finalment divendres, 7 d’abril, a les 12h.

La FCF ha confirmat el canvi de data del partit de la jornada 28 del grup 5 de Tercera Divisió, entre FC Vilafranca i Badalona. El duel, que inicialment s’havia de disputar el 9 d’abril, s’avançarà al divendres, 7 d’abril, a les 12h.

En ple divendres sant, el degà disputarà un enfrontament crucial en la seva lluita per la permanència a la Tercera Divisió, davant un Badalona que també arriba en situació complicada a la classificació: mentre el Vilafranca es dotzè, amb 26 punts, el Badalona es troba només una posició per sota, amb 25.

Abans, però, el Vilafranca tindrà una nova final aquest diumenge a les 12h, al municipal de Ca n’Anglada, davant el San Cristóbal, cinquè amb 42 punts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: