Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després de coronar-se a la Kings League, Oriol Boada vol arrodonir la temporada amb l’ascens

Dissabte, a les 17:30h, la Fundació rep la visita del Gornal, en la segona jornada del playoff d’ascens a Primera Catalana. Sobre la gespa, duel de la Kings League entre Boada i Cristian Ubón.

Menys de 7 dies després d’aixecar el títol de la Kings League, Oriol Boada canvia el xip per centrar-se en la disputa del playoff d’ascens a Primera Catalana amb l’Atlètic Vilafranca. Serà en el partit de la segona jornada al Municipal davant el Gornal, equip que acaba d’incorporar el davanter Cristian Ubón, rescindit pel Sants fa pocs dies. Curiosament Ubón i Boada coincidien a l’equip del barrio a la Kings League, on tots dos es proclamaven campions.

Un èxit que es suma a una temporada pràcticament rodona pel vilafranquí, màxim golejador del seu subgrup de Segona Catalana, amb 19 gols en 18 partits. De fet, Boada és el segon màxim golejador de tots els subgrups de la categoria, empatat amb Alioune Gueye, del Roses, i només superat per Gilbert Reig, jugador de l’Artesa de Segre, amb 21 gols.

Ara l’ascens a Primera pot ser la cirereta. Sigui com sigui, aquest ja és el millor any de la seva carrera. El jugador explica que la seva aventura a la Kings League va començar “una mica de casualitat”. Els dubtes del principi ràpidament van quedar disipats.

Durant el proper mes, Oriol Boada i la resta de jugadors es troben immersos en el mercat de fitxatges de la Kings League. Canviarà el penedesenc de colors? Ara per ara, s’hi troba a gust a ‘El Barrio’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: