Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Corpinnat augmenta un 12% la seva facturació al 2022, cinc anys després del seu naixement

Les dades recollides a la Memòria Econòmica i Social reflecteixen també que ha augmentat un 3,7% les ampolles comercialitzades.

El conjunt dels 11 cellers de Corpinnat han tingut una facturació de 25’9 milions d’euros i 2,4 milions d’ampolles venudes. Pel que fa a les hectàrees contractades a proveïdors també s’ha viscut un increment del 20%, el nombre de treballadors de les empreses passa de 252 a 263 i el preu mitjà orientatiu d’ampolla passa de 17,35€ a 18,55€, amb un increment de més d’un euro.
D’altra banda també s’han recuperat les visites enoturístiques als 11 cellers després de l’aturada per la pandèmia. En referència a l’època Covid han lamentat que al no ser una Denominació d’Origen si no una marca col·lectiva de la Unió Europea, no van rebre subvencions de l’estat durant aquest període i van deixar d’ingressar uns 400 mil euros. Per tant, han demanat a l’administració que a l’hora de concedir subvencions no es tingui només en compte la denominació d’origen. També han fet una crida per demanar la llei catalana del vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: