Divendres, 29 de març de 2024

Cop d’autoritat del Xamba davant el Vila-seca (80-50)

El conjunt taronja superava amb comoditat el Vila-seca i suma la tretzena victòria del curs. Les de Luis Liberal són segones amb dos partits menys que els seus perseguidors.

Espectacle ofensiu del Xamba en el triomf d’aquest dissabte davant el Vila-seca, per 80 a 50. Les vilafranquines no podien permetre’s cap errada en el duel contra un equip de la zona baixa.

No fallaven les de Luis Liberal, que després d’un inici molt parell, aconseguien un marge de 5 punts al final del primer període. El Vila-seca seguia dins del partit, però el Xamba controlava el marcador, marxant al descans amb victòria parcial per 34 a 26.

Al segon temps l’equip taronja va posar la directa, superant la barrera psicològica dels 10 punts, i obrint un marge insalvable pel rival.

L’últim quart començava amb el 61 a 37, després d’un tercer parcial de 27 – 11. El partit es tancaria amb l’avantatge màxim del partit: 30 punts, i amb la victòria per 80 a 50.

El Xamba sumava així la 13a victòria de la temporada i es situa segon en solitari, amb dos partits menys que el líder imbatut, el Sant Just.