Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aureli Ruiz presenta la proposta de pla de millora dels espais de lleure de Vilafranca

Junts vol incorporar nous elements als espais de lleure tant per infants com per gent gran, així com recuperar els espais verds

El candidat de Junts a les municipals, Aureli Ruiz, ha presentat en roda de premsa la proposta per millorar els 36 parcs infantils de Vilafranca, així com la resta d’espais de lleure. Segons explica Ruiz, fins al moment s’ha estat fent molta feina de manteniment d’aquests espais però ara es vol fer un pas endavant.

La roda de premsa s’ha fet a la plaça Penedès, un dels espais en els que Junts té en ment actuar. L’alcaldable ha explicat que la plaça, igual que altres llocs, necessita una remodelació per convertir-se en un espai verd.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: